Reviews

Geplaatst door: Karel 17-03-2016 14:18:00
Beoordeling:
Goede ondersteuning en zeker goede kennis van SEO en internet marketing. Wil je een webshop beginnen is dit zeker een aanrader!
Geplaatst door: Slimmebandjes.nl 27-02-2016 11:00:20
Beoordeling:
Helemaal top. Goede tips, uitstekende ondersteuning.
Geplaatst door: prijzenstunternl 27-02-2016 10:34:03
Beoordeling:
goede service
Geplaatst door: Stefanie van Fantastic Fashion 29-12-2015 14:05:48
Beoordeling:
Altijd fijn dat er veel informatie en tips beschikbaar zijn.
Geplaatst door: Jonathan 9-12-2015 15:28:38
Beoordeling:
Goed bezig. Service is uitstekend. Als ze iets kunnen doen. Doen ze het graag. Storingen vrij weinig en snel verholpen. Heb binnenkort 2 domein namen hier lopen.
Geplaatst door: Gerda Grevelt 7-12-2015 22:25:39
Beoordeling:
Ik ben erg tevreden over gratiswebshopbeginnen.nl zonder kennis is het toch redelijk makkelijk om een webshop te maken. Veel mogelijkheden ook al bij een goedkoper pakket. En altijd goede hulp aanwezig. En er komen steeds nieuwe mogelijkheden bij. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Geplaatst door: Tonny MooiZelfgemaakt.nl 7-12-2015 20:47:12
Beoordeling:
Zeer betrokken en heel veel geduld
Geplaatst door: Els Wiggers 7-12-2015 20:41:47
Beoordeling:
Een heel persoonlijke benadering en veel hulp van Leon en medewebshophouders.Een aanrader gratiswebshopbeginnen.nl
Geplaatst door: Kimberley Nizet 7-12-2015 20:15:09
Beoordeling:
Super tevreden over gratiswebshopbeginnen.nl, snelle reactie naar alles word geluisterd en uitgewerkt de webshop is hierdoor helemaal naar wens.
Ook is de facebook pagina waar alles gevraagd kan worden helemaal top zo zijn alle problemen binnen no time opgelost.
Voor mij geen ander bedrijf meer!!! Ga zo door en natuurlijk super bedankt :
Geplaatst door: Miranda Weel 7-12-2015 19:21:00
Beoordeling:
Erg tevreden over gratiswebshopbeginnen.nl! Er wordt steeds verder uitgebouwd, komen meer mogelijkheden bij en je krijgt snel hulp als het even niet lukt. We hebben ook een facebookgroep waarin ondernemers elkaar helpen met vragen of problemen. Erg fijn en makkelijk!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - Volgende

Hoger in Google
Hoger in Google en meer succes met je onderneming

 
Hoger in Google en meer succes met je onderneming

Internet marketing topics:

94 / 100 43