Leon Bothof - SEO en webshop specialist
 
In 10 dagen hoger scoren in Google!
Je gegevens zijn veilig
 

25 SEO en conversie reviews

25 SEO en conversie reviews
Leon Bothof
17 november 2015

25 SEO en conversie reviews

In mijn vorige blogpost vroeg ik jullie om je website te laten reviewen op gebied van SEO en conversies. Ik had nooit gedacht zoveel reactie binnen te krijgen, maar liefst meer dan 25 reacties.



Ik ben dagen bezig geweest met de reviews van de webshops, en dacht video reviews te maken van 4 a 5 minuten, maar dit is een klein beetje uit de hand gelopen, elke review is ongeveer 20 minuten lang geworden.

Ga alle video's rustig bekijken en leer ook van de andere webshops wat hun fout en goed doen en zorg dat je op jou webshop niet dezelfde fouten maakt. Pas de zoekmachine optimalisatie goed toe en je zult het verschil gaan merken in de zoekmachines.

Ik zou het bijzonder waarderen als je hieronder een bedankje achter laat en/of een berichtje op social media plaatst.
 

Overzicht SEO reviews:

Review beste-cbdolie.nl
Review blingdings.nl
Review cevebro.nl
Review dejema.nl
Review fmgeurenlijnwebshop.nl
Review gadgetgoedkoop.nl
Review iphoneboss.nl
Review portocheck.nl
Review juffiesbrocante.nl
Review Japa Emmen
Review turnpakjeswebshop.nl
Review slimmeklokjes.nl en elsolsieraden.nl
Review powerbank-webshop.nl
Review stadesign.nl
Review amethist.nl
Review Lechevalet.nl
Review petitmoment.nl
Review vintage-united.com
Review webshopmadebymooon.nl
Review hipbymoos.nl
Review riannespiercingshop.nl
Review vroegernuenlandelijk.nl
Review monja-webshop.nl
Review kija-handmade.nl

 

Review beste-cbdolie.nl

Review blingdings.nl

 

Review cevebro.nl

 

Review dejema.nl

 

Review fmgeurenlijnwebshop.nl

 

Review gadgetgoedkoop.nl

 

Review iphoneboss.nl

 

Review portocheck.nl


 

Review juffiesbrocante.nl


 

Review Japa Emmen


 

Review turnpakjeswebshop.nl


 

Review slimmeklokjes.nl en elsolsieraden.nl


 

Review powerbank-webshop.nl


 

Review stadesign.nl


 

Review amethist.nl


 

Review Lechevalet.nl


 

Review petitmoment.nl


 

Review vintage-united.com


 

Review webshopmadebymooon.nl


 

Review hipbymoos.nl


 

Review riannespiercingshop.nl


 

Review vroegernuenlandelijk.nl


 

Review monja-webshop.nl


 

Review kija-handmade.nl

reacties op “25 SEO en conversie reviews

25 SEO en conversie reviews

Door Jolanda op dinsdag 17 november 2015 om 13:12

Heel erg bedankt voor het webshop review! Daar kan ik mee aan de slag. Super dat je alle webshop aanvragen hebt behandeld!
Had ik niet verwacht...
25 SEO en conversie reviews

Door Leon - LBMedia op dinsdag 17 november 2015 om 13:24

Hoi Jolanda,

Ja wat beloofd is moet ook waargemaakt worden natuurlijk, dus alle webshop reviews zijn behandeld.

gr Leon
25 SEO en conversie reviews

Door Richard Kroesen op woensdag 18 november 2015 om 8:16

Léon hartstikke bedankt voor je review er zijn nog wat verbeterpunten daar ga ik mee aan de slag. ik heb er veel aan gehad.

Richard Kroesen.
25 SEO en conversie reviews

Door Leon - LBMedia op woensdag 18 november 2015 om 15:32

Hoi Richard,

Succes met de aanpassingen van je webshop, mocht je nog vragen hebben mail gerust.

gr Leon
25 SEO en conversie reviews

Door Cora op woensdag 18 november 2015 om 18:39

Dank je wel Leon, ik ben meteen aan de slag gegaan met je tips. Sommige zijn zo door te voeren andere is echt even puzzelen. Fijn dat je bij een aantal dingen ook liet zien waar ik het kan wijzigen. Goede actie nogmaals dank!
25 SEO en conversie reviews

Door Leon - LBMedia op woensdag 18 november 2015 om 19:11

HoiCora,

Super, sommige dingen zijn inderdaad even iets meer puzzelen om toe te passen, maar komt zeker goed.

Lukt er iets niet laat het me dan even weten natuurlijk.

gr Leon
25 SEO en conversie reviews

Door Alessia Kirillova op woensdag 18 november 2015 om 21:35

Ontzettend bedankt Leon voor je uitgebreide review en de tijd dat jij heb er aan besteed.
Jou tips zijn echt een oogopener, vooral de afbeldingoptimalisatie en de teksten. Ik ga gelijk aan de slag om alles recht te zetten en corrigeren.
De kwestie van de vormgeving wil ik nog graag met jou apart bespreken. Hope dat we binnenkort de nieuwe teamplates mogen toepassen.
Ik neem nog eens contact met je hier over.
Nogmaals bedankt!
Groet, Alessia


25 SEO en conversie reviews

Door Kees op zaterdag 21 november 2015 om 23:12

Beste Leon,

Sinds een week heb ik een webshop in Italiaanse overhemden. Zou je die ook willen reviewen? Het gaat over www.overhemdconcurrent.nl.
Alvast bedankt!
25 SEO en conversie reviews

Door monique op zondag 22 november 2015 om 14:44

super bedankt voor je heldere review. Ik heb de site aangepast met jouw tips!
het was erg duidelijk!
25 SEO en conversie reviews

Door Leon - lbmedia op maandag 23 november 2015 om 11:11

Hoi Kees,

Ik heb gezien dat je de review op de aanvraag pagina hebt aangevraagd. lbmedia.nl/seo/seo-website-review/

Deze websites zijn net allemaal behandeld en wij zullen binnenkort de nieuwe aanvragen reviewen, hou onze website dus in de gaten of jou review er tussen staat.

gr Leon
25 SEO en conversie reviews

Door Emmie van de Griend op zaterdag 05 december 2015 om 9:57

Geweldig al deze filmpjes! Zodra ik meer tijd heb ga ik ze allemaal eens rustig bekijken. Maar van wat ik nu gezien heb vind ik vooral de uitleg hoe je bepaalde dingen aanpast zeer nuttig!
Ik worstel nog wel eens met hoe ik e.a. moet doen....
Mocht je nog reviews gaan doen : dan zou ik heel graag mijn grootste site ik heb er 2 onder de aandacht brengen. Het gaat om www.stoffennl.nl .
Het zou helemaal geweldig zijn als je dat zou willen doen!

Plaats een reactie


Leon Bothof - SEO en webshop specialist
 
In 10 dagen hoger scoren in Google!
Je gegevens zijn veilig
Hoger in Google
Hoger in Google en meer succes met je onderneming

 
Hoger in Google en meer succes met je onderneming

Internet marketing topics:

94 / 100 43