Wil je in 10 dagen hoger scoren in Google?

Leon Bothof - SEO en webshop specialist
 
In 10 dagen hoger scoren in Google!
Je gegevens zijn veilig
 
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie
Leon Bothof
25 oktober 2015

Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Je kunt nu geheel vrijblijvend een website review aanvragen. Ik zal persoonlijk je website of webwinkel reviewen.

Daarbij geef ik een aantal tips en verbeterpunten op gebied van SEO en conversie.

Wil je een gratis website review ontvangen? Klik dan hieronder op de groene knop.

Ja ik wil graag de gratis website review
 

Wat kun je verwachten van de SEO review?

Iedere website kan beter! Ik zal je laten zien wat belangrijkste verbeter punten zijn op gebied van SEO en conversie.

In de review zal ik oprecht en eerlijk tegen je zijn

Ik maak een video review van je website en zal deze plaatsen op mijn website.

Dus mocht je ook je website willen laten reviewen dan kun je hieronder in het reactieveld een verzoek plaatsen.

reacties op “Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Coba op zondag 25 oktober 2015 om 12:58

Nou dat wil ik wel
www.beste-cbdolie.nl
www.eko-enzo.nl

groetjes Coba
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Lechevalet op zondag 25 oktober 2015 om 13:01

Graag laat maar weten groetjes Rene.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Monique Bos op zondag 25 oktober 2015 om 13:01

ik zou wel graag een kritisch oog over mn site willen laten gaan voor wat ik niet en ook wel goed doe.
Vandaag in elk geval al wat foto's maken voor de site met kinderen om de kleding te showen.
Vindt ook de seo nog moeilijk, wat zijn goede woorden, alle tips zijn welkom.
ben erg benieuwd...groetjes Monique
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door monique op zondag 25 oktober 2015 om 13:02

uhm,....ben voor het gemak site vergeten te vermelden: www.hipbymoos.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Leon - LBmedia op zondag 25 oktober 2015 om 13:05

Hoi Rene Lechevalet,

Aub even je domeinnaam erbij vermelden. Anders zal dit niet gaan.

gr Leon
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Monja op zondag 25 oktober 2015 om 13:08

Hallo Leon,

Ik zou graag een review van mijn site willen.
Het is fijn om te weten waar eventuele knelpunten zitten.
Alvast bedankt.

Groetjes en een fijne zondag,

Monja
www.monja-webshop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door K. van Rooijen op zondag 25 oktober 2015 om 13:17

Heb mijn nwe website net online, weet dat ik nog een aantal verbeterpunten heb qua tekst ed. Maar ben benieuwd wat ik nog aan SEO kan doen..
Dank!
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Ali op zondag 25 oktober 2015 om 13:18

Beste Leon,

Ik zou ook graag een review van mijn site willen.
www.portocheck.nl
Alvast bedankt.

Mvgr.,

Ali
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Cora op zondag 25 oktober 2015 om 13:19

Dat lijkt me wel wat, tips zijn altijd welkom. Goed om te horen wat goed is en juist beter of anders kan.
www.blingdings.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Kimberley op zondag 25 oktober 2015 om 13:37

Heel erg graag, lijkt me fijn te horen wat er evt beter kan.
tips zijn altijd welkom

www.kija-handmade.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door jonathan op zondag 25 oktober 2015 om 13:42

Hallo

Zou ook graag een SEO review ontvangen over mijn website. Hij is nog niet helemaal 100 dat weet ik. Maar alle tips zijn welkom

Zit nu nog op gratis , maar ga per Januari over op een pakket.

webshop.gratiswebshopbeginnen.nl/winkel/japa-emmen


Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Nico Rusman op zondag 25 oktober 2015 om 13:46

Ik wil graag een reviews op slimme klokjes en elsolsieraden.
Ik wil op deze twee sites ook iDEAL zetten, ik krijg het alleen op elsolsieraden voor elkaar. Ik heb de sites al aangemeld bij sisow en heb toestemming.
Maar op een of andere manier mist er wat.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Rene op zondag 25 oktober 2015 om 13:52

Hey Leon is www.Lechevalet.nl gr rene
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Bianca op zondag 25 oktober 2015 om 13:52

Leon,

Uiteraard wil ik daar wel gebruik van maken.

groetjes
www.dejema.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door E de Rooij op zondag 25 oktober 2015 om 14:13

Ik ben erg benieuwd
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Gerda op zondag 25 oktober 2015 om 14:31

Hallo Leon,
Zou het ook graag willen. Zonder kennis de webshop in elkaar gezet met je goede uitleg. Zal best verbeter punten kunnen gebruiken.
Gr. Gerda
www.webshop-amethist.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Astrid Broekman op zondag 25 oktober 2015 om 15:26

Graag!
www.cevebro.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Jolanda op zondag 25 oktober 2015 om 15:58

Dat lijkt me super!
Ben benieuwd naar de verbeterpunten.
www.turnpakjeswebshop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Lind op zondag 25 oktober 2015 om 16:25

Graag een review! Www.iphoneboss.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Rian Evers op zondag 25 oktober 2015 om 16:27

Zou super zijn, kun je alleen maar van leren!
www.vroegernuenlandelijk.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Simonne Roodenburg op zondag 25 oktober 2015 om 16:49

Www.madebymooon.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Rianne Meijer op zondag 25 oktober 2015 om 18:23

Zou super zijn!
Www.riannespiercingshop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Rianne Meijer op zondag 25 oktober 2015 om 18:27

Zou super zijn!
Www.riannespiercingshop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Alessia op zondag 25 oktober 2015 om 19:08

Ik ben erg benieuwd na je review Leon. Graag!
www.vintage-united.com
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Els Wiggers op zondag 25 oktober 2015 om 19:49

Lijkt me heel nuttig voor mij www.juffiesbrocante.nl
Alvast bedankt
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Carel Prins op maandag 26 oktober 2015 om 6:27

Hoi,

Ik ben een nieuwe webshop aan het ontwikkelen en kan wel wat review gebruiken
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Monique op maandag 26 oktober 2015 om 8:46

Hoi hoi.

Ik zal heel graag een review van mijn website willen. Top dat jij dit allemaal voor ons wilt doen. Vriendelijke groetjes. Monique www.werkenmetkralen.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Richard Kroesen op maandag 26 oktober 2015 om 8:49

Hallo Léon.

ik zou heel graag een website review van je willen ontvangen ben erg benieuwd. Groetjes Richard.

www.fmgeurenlijnwebshop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Edwin op maandag 26 oktober 2015 om 11:01

Hallo Léon,

Ja, graag!

www.gadgetgoedkoop.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Suzan Valkenburg op maandag 26 oktober 2015 om 16:49

Heel graag :O
www.stadesign.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Jaap Wisse op maandag 26 oktober 2015 om 17:15

Heel graag een objetief review. Alvast bedankt.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Tekstkadoshop op dinsdag 27 oktober 2015 om 19:59

Ik wil heel graag een website revieuw
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Evelien op maandag 02 november 2015 om 8:24

Mooi initiatief! Graag een website review.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door jelle te vaarwerk op woensdag 04 november 2015 om 21:54

Hallo,

Willen jullie naar mijn webshop kijken?
Www.powerbank-webshop.com

Met vriendelijke groeten,

Jelle te Vaarwerk
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Anita op woensdag 11 november 2015 om 22:30

Wow, mooi initiatief!! Ook ik wil graag een review.
www.petitmoment.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Gerda Grevelt op dinsdag 17 november 2015 om 11:13

Hallo Leon, heel erg bedankt voor de website review. Gisteravond had ik zelf al verbeter punten aangebracht en nu vanmorgen het filmpje op You-Tube ben ik alleen maar gemotiveerder geworden om jouw aandacht punten verder te verbeteren. Heel fijn dat je de moeite hebt genomen en alles rustig en duidelijk hebt uitgelegd. Sommige dingen zal nog uitzoeken zijn hoe het werkt, maar ik ga er zeker aan werken. Nogmaals bedankt voor je inzet die jij altijd doet naar je klanten toe.
www.webshop-amethist.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Leon - LBMedia op dinsdag 17 november 2015 om 12:52

Goedemorgen Gerda,

Leuk om te lezen, heel veel succes met je webshop wijzigingen en als je vragen hebt hoor ik het graag van je.

Inmiddels staan alle reviews ook op de website: http://lbmedia.nl/seo/seo-reviews/

Gr Leon
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door www.inktengo.nl op dinsdag 17 november 2015 om 13:42

Graag een review.

Alvast bedankt.

inktengo.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Dominika op dinsdag 17 november 2015 om 15:29

Hallo Leon, Ik kwam zojuist op je bericht hier. Is het nog mogelijk om mij aan te melden voor de review van mijn webwinkel?

Ik moet er nog wel even aan toe voegen dat ik op dit moment bezig ben met het toevoegen van artikelen in de categorie bedrukken.

Er komt ook een blog, maar die plaats ik pas als het blogbericht compleet is.

Het zou fijn zijn als het nog mogelijk is ben erg benieuwd ;

ps alvast bedankt !
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Dominika op dinsdag 17 november 2015 om 15:30

Natuurlijk is het handig als ik de website vermeld, duh ; www.qwerti.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Marie Anne op dinsdag 17 november 2015 om 22:01

Beste Leon, ik zou dit heel erg graag willen want ik moet er serieus mijn brood mee gaan verdienen, sinds mijn man zonder werk zit.ik zou je erg dankbaar zijn.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Leon - LBMedia op woensdag 18 november 2015 om 16:25

De nieuwe webshop reviews zal ik binnenkort gaan verwerken in een 2e webshop review ronde.

gr Leon
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Kees op zaterdag 21 november 2015 om 23:22

Beste Leon,

Graag zou ik een review van je ontvangen over mijn webshop: www.overhemdconcurrent.nl.

Alvast bedankt.
Mvg,


Kees
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Mondimar op vrijdag 27 november 2015 om 17:31

Beste Leon,

Ik zou ook graag een review ontvangen vooral op SEO gebied.
www.mondimar-webshop.nl

Alvast bedankt.
Mvg,
Monique
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Anneke op zondag 29 november 2015 om 21:55

Hoi Leon,
Ik zag dat je erg druk bent geweest met de reviews. Super goed van je! Maar heb je nog tijd en zin om ook naar mijn webshop te kijken? Dat is
www.annepan.nl. Ik weet echt niet goed hoe ik mijn site beter kan laten vinden. Kun je me helpen met een aantal tips? Ik zou het heel erg waarderen als je nog tijd hebt om mijn webshop te reviewen.
Hartelijk dank alvast!
Anneke
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Marielle en Sandra op maandag 30 november 2015 om 7:40

Goedemorgen Leon,

We zouden ook graag een revieuw ontvangen over onze website:
www.deletterkraai.nl als je daar nog tijd voor hebt.

Alvast bedankt, groetjes van Marielle en Sandra
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Leon - lbmedia op maandag 30 november 2015 om 9:55

Goedemorgen

Ik zie dat er nog verschillende aanvragen binnen komen voor reviews, deze zullen bij de 2e seo review ronde worden verwerkt.

gr Leon
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Natasha-sieraden op dinsdag 01 december 2015 om 16:04

Dit wil ik heel graag ben uren altijd bezig met mijn web shop maar krijg af en toe een bestelling ik denk dat er bij mij en paar dingen niet goed gaan
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Natasha-sieraden op dinsdag 01 december 2015 om 16:05

Het gaat om www.natasha-sieraden.nl
Heel dom om dit van mij te vermelden
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Henk op vrijdag 05 augustus 2016 om 16:21

Beste Leon, Ik volg Natasha en hoop, dat je adviezen hout zullen snijden maar alvast zeker voor mij leerzaam, wil je beide shops reviewen.
lingerierivo.nl en led-profijt.nl
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Tamara op donderdag 01 december 2016 om 22:09

Ik zou ook graag gebruik van je review willen maken. Zeker nu we verder gaan onder Momshop.nl. CEO artikelen is voor mij de belangrijkste pijler.
Gratis Website review: Verbeter je SEO en Conversie

Door Leon - LB Media op vrijdag 02 december 2016 om 20:05

Goedenavond Tamara,

Momenteel hebben we even geen webshop reviews. Wij doen dit één keer in de zoveel tijd (een gratis seo review voor je webshop)

Binnenkort zullen wij dit nog een keer doen, dan kun je jezelf aanmelden voor een review.

Gr Leon

Plaats een reactie

Mis dit niet
Hoger in Google Gratis

Gratis SEO cursus binnen 10 dagen hoger scoren in google.

Meer informatie

Internet marketing topics:

https://lbmedia.nl 9.5 / 10 44